radujupi Postat Aprilie 29, 2004 Share Postat Aprilie 29, 2004 am promis foto mai pe lumina.... pun doua sa nu ocup spatiu si timpul vostru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radujupi Postat Aprilie 29, 2004 Autor Share Postat Aprilie 29, 2004 si a doua. azi pun ultima piesa. portbagajul. am gasit unul de mz vechi de vreo 25 ani in perfecta stare. cromare germana. God! I'm happy! sa ne vedem on the road! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cedru Postat Mai 10, 2004 Share Postat Mai 10, 2004 bai frate da' cred ca ai muncit nu gluma .... oricum felicitari !!! sa nu uit: cu ce dracu ai vopsit cilindrii?(si tine?) bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Mai 11, 2004 Share Postat Mai 11, 2004 Esti artist, nu am cuvinte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BED2BONE Postat Mai 11, 2004 Share Postat Mai 11, 2004 Cred ca a curs multa sudoare pentru faurirea lucraturii.Te felicit!!! P.S.-Cu frana fata ce ai de gand ca deocamdata vad ca nu ai?? Parghie dubla....ceva inbunatatiri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radujupi Postat Mai 11, 2004 Autor Share Postat Mai 11, 2004 AM PUS CABLUL LA LOC. VREAU SA PUN ROATA CU DISC. DAR BANII MA OCOLESC PE MOMENT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate