chopzilla Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 ok. toataaa luumea sa primeaaasca cate un bemveu de ziua lui, ca sa ne dam in Garboavele pe la 10 grade, la o palma deasupra ierbii, care se da mai sus sa il dea jos antiaeriana. Mama ce trafic o sa fieee... Pe de alta parte daca il facem pe Gigi Becali mentorul nostru spirtual, nu e un vis asa de indepartat. Pacat ca Mercedes nu face motociclete, ca isi lua cocotzatu si de aia ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopzilla Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 din pacate, in weekend ma mut cu maimutele la Balvanyos, sa ne relaxam unpicut, asa ca n-am sa poci veni. Anyway, mergeti si nu faceti nimic din ce eu nu as face. Luati ceva potol, vreo 2 berici fara alcoale, si mergeti pe dealul ala blond, stie miai care ca e bine de povestit amintiri de-o viata. Nu cred ca saptamana asta o sa plece ceata, sau daca o sa plece vreodata, ca atat kile de ceata nu am vazut de cand m-am nascut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zzz Postat Decembrie 7, 2006 Autor Share Postat Decembrie 7, 2006 am inghitit la ceatza de acu beau numa suc de lamaie... aditza fara tine nu se poate tataaa distractie placuta si relaxare la Balvanyos sa mergeti si la lacul SF.Ana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopzilla Postat Decembrie 10, 2006 Share Postat Decembrie 10, 2006 saptamana aviatoare, sambata, duminica, e vreo 8 grade anuntata temperatura maxima faciem un farewell tour peste dunare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zzz Postat Decembrie 10, 2006 Autor Share Postat Decembrie 10, 2006 nu cred d p meu de vedere m-am dat vineri si sambata umpik si ma doare capatzana de la curent am pus si cagula da degeaba....si plus de asta tai porcu sambata... guitz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopzilla Postat Decembrie 10, 2006 Share Postat Decembrie 10, 2006 bietul dobitoc, sa-i fie tarana usoara!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate