0ctav Postat Noiembrie 23, 2012 Share Postat Noiembrie 23, 2012 1.cu ghidon inalt n-o sa inveti niciodata pozitia corecta!! 2.n-o sa simti la fel roata fata!! 3.ghidonul o sa se indoaie mult mai repede la cazaturi! punct! asta daca vrei sa progresezi...daca vrei doar sa te plimbi si sa faci poze..merge si cu ape hangers!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Noiembrie 26, 2012 Share Postat Noiembrie 26, 2012 @octavius....la 1,95 din pct meu de vedere trebuie inaltatoare sau ghidon mai inalt , indiferent de mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Noiembrie 26, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2012 o sa vedem dupa ce imi vine ghidonul cu adaptoarele daca e prea inalt si va trebui sa il vand sau il tin... oricum 100euro de pe acum va costa daca e prea inalt ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Ianuarie 29, 2013 Share Postat Ianuarie 29, 2013 salut! e mai bine cu ghidonul inaltat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Ianuarie 29, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2013 salutare Tot ce pot sa spun acum este ca ghidonul mai inalt ma lasa sa stau in picoare fara sa ma cocoseze si din toate modificarile care i le-am facut suspensiile si ghidonul mai inalt sunt o imbunatatire majora. Acum incerc sa gasesc si un set de roti de SM si un Keihin FCR39 si cred ca motocicleta va fi completa si nu o sa o mai dau multi ani de acum in colo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 in varianta sm sigur nu e bun ghidonul inalt pt trecerea de la enduro la hardenduro, mirra a scris deja ce e de stiut, insa....nu cred ca vei ajunge sa faci hard prea mult cu drz pentru carburator, uite-te si dupa apt smartcarb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate