VHOLBAN Postat Decembrie 4, 2012 Share Postat Decembrie 4, 2012 salut, sunt relativ nou in domeniu in sensul ca am o motocicleta de sosea si vreau sa trec la cross este mai sigur si mai frumos (un bou mi-a taiat calea si era sa crap...) vreau sa-mi cumpar 2 crossuri neinmatriculate, unuț pentru mine si unu pentru nevastamea pentru mine m-am gandit la o honda crf 250 iar pentru nevastamea o yamaha mrx 125 1) vreau si eu o rulota ieftina pentru motociclete si un cui de tractare, la mana a 2 ar fi perfect, unde gasesc asa ceva? 2) daca cumpar crossurile neinmatriculate ce documente minime ar trebui sa cer ca sa nu am probleme cu politai atunci cand le transport stiu eu unde? bugetul undeva la 3000 de euro tot.. maxim multumesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin1880 Postat Decembrie 4, 2012 Share Postat Decembrie 4, 2012 Remorca la mana a doua pt moto, aprox 500 eur. Carlig second hand, depinde ce masina ai...s-ar putea sa gasesti sau nu. Unul nou cu tot cu instalatie intre 500 - 1000 ron (tot de masina depinde). Cu politia nu cred ca ar trebui sa-ti faci probleme cand le vei transporta, dar la cross-uri in general nu prea ai sa gasesti f multe acte. Despre motoare nu stoi ce sa-ti zic, depinde xum te dai, ce vrei sa faci cu ele...samd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 cum sa cumperi 2 motoare si o rulota cu 3 mi euro?nu cred asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VHOLBAN Postat Decembrie 19, 2012 Autor Share Postat Decembrie 19, 2012 scuze, nu rulota am vrut sa zic ci remorca de transport unde gasesc si eu o remorca de transport cross-uri la mana a 2-a? cu carligul am rezolvat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 gasesti orice in aria potrivita anunturilor de vanzare cumparare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate