Taz Asg Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 mi-e lene sa caut pe aici informatii . odessa-simferopol-sevastopol. cu vizitare vestigii ramase mostenire din razboiul rece ( baza de submarine ) si cursa pentru spatiu ( baza selenara de langa simferopol si statiile radio/radar de langa sevastopol ) dar si flota marii negre gazduita in sevastopol. si sa vad multimea de antene radio de langa yevpatorya si nu in ultimul rand... sa vad marea neagra fara manele,mici, trei la 10 lei si marlanie a mai fost cineva in zona? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 (editat) mi-e lene sa caut pe aici informatii . odessa-simferopol-sevastopol. cu vizitare vestigii ramase mostenire din razboiul rece ( baza de submarine ) si cursa pentru spatiu ( baza selenara de langa simferopol si statiile radio/radar de langa sevastopol ) dar si flota marii negre gazduita in sevastopol. si sa vad multimea de antene radio de langa yevpatorya si nu in ultimul rand... sa vad marea neagra fara manele,mici, trei la 10 lei si marlanie a mai fost cineva in zona? dap, si eu de vreo 2 ori si inca vre o 2 - 3 ( vezi ca e un topic in care intrebam si eu si erau si impresile altora, anul trecut prin mai.) Editat Ianuarie 9, 2013 de foxbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Ianuarie 9, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2013 dap, si eu de vreo 2 ori si inca vre o 2 - 3 ( vezi ca e un topic in care intrebam si eu si erau si impresile altora, anul trecut prin mai.) ai mai merge?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 Tirane, eu iti pun link-ul de la topicul meu, daca dai un search gasesti si calatoriile celorlalti. Sfatul meu e sa nu te opresti la Sevastopol ci sa mergi mai departe, pana la Marea Azov, daca citesti topicul si mai ales te uiti la poze o sa intelegi. Bafta /index.php?/topic/666828-crimeea/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 10, 2013 Share Postat Ianuarie 10, 2013 ai mai merge?? in alta parte da( kiev, etc, dar in crimeea am fsot deja de 2 ori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Ianuarie 10, 2013 Share Postat Ianuarie 10, 2013 http://www.pro-bike.ro/forums/topic/86367-crimeea-2012/page__st__270?do=findComment&comment=496287 mi-e lene sa caut pe aici informatii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Ianuarie 10, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2013 in alta parte da( kiev, etc, dar in crimeea am fsot deja de 2 ori pai ai fost in peninsula? sevastopol simferopol.. alea alea?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 10, 2013 Share Postat Ianuarie 10, 2013 dap, verzi ca dan ti a dat linkul cu unde am fost mai caut si eu din cele vechi ( sunt pe aci si ele) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Ianuarie 14, 2013 Share Postat Ianuarie 14, 2013 mi-e lene sa caut pe aici informatii . a mai fost cineva in zona? Uite si celelalte doua topicuri. Ai de unde sa te inspiri acum. /index.php?/topic/666828-crimeea/?hl=crimeea /index.php?/topic/564235-crimea-un-vis-apropiat/page-1?hl=crimeea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Ianuarie 14, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2013 Uite si celelalte doua topicuri.Ai de unde sa te inspiri acum. /index.php?/topic/666828-crimeea/?hl=crimeea /index.php?/topic/564235-crimea-un-vis-apropiat/page-1?hl=crimeea multam fain. am ce sa lecturez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate