bratulucian Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 dupa cum spune si titlul topicului,am probleme cu vitezometrul.imi merge tot bordul perfect,dar vitezometrul pauza!are cineva ideie de unde e "buba"?astept pareri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandrumihai Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 vitezometrul este electronic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bratulucian Postat Februarie 7, 2013 Autor Share Postat Februarie 7, 2013 vitezometrul este electronic? nu...bordul l.am schimbat acum pentru ca mi s.au ars si turometru si adicatorul de la apa..dar nici la cel vechi nu mergea vitezometrul de cand am cuparat motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SO_TOXIC Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 cauta un manual tehnic...se gasesc pe net problema poate sa fie de la un senzor,ori cablajul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pandemoniu Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 daca tot am dat peste topicul asta cu probleme bord honda cbr f4 am si eu una pe care as supune-o dezbaterii . Mie nu mi se aprinde becul de benzina, vreo sugestie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianliviu32 Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 Am avut si eu probleme la fel ca tine....la mine a fost senzorul....se afla undeva pe cutia de viteze....undeva pe langa electromotor....are 3 fire din cate imi amintesc eu unul roz,unul verde si unul negru.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bratulucian Postat Februarie 7, 2013 Autor Share Postat Februarie 7, 2013 cauta un manual tehnic...se gasesc pe net problema poate sa fie de la un senzor,ori cablajul am manualul,dar nu am gasit nimic in el.ramane sa o duc intr.un service la inceput de sezon. dar mai astept ceva pareri,poate s.a mai lovit cineva de asta! Am avut si eu probleme la fel ca tine....la mine a fost senzorul....se afla undeva pe cutia de viteze....undeva pe langa electromotor....are 3 fire din cate imi amintesc eu unul roz,unul verde si unul negru.. se poate,bordul este in regula,l.am luat de la cineva care a dezmembrat un f4 in perfecta stare!nu ma pricep sa il desfac,ramane sa ma duc intr.un service. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SO_TOXIC Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 parere mea este sa-ti bagi tu nasul inainte s o duci in service.....ce se poate intampla???? gandestete la banii poate care-i vei scuti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyena986 Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 in cel mai fericit caz e oxidata mufa si nu mai face contact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bratulucian Postat Februarie 7, 2013 Autor Share Postat Februarie 7, 2013 parere mea este sa-ti bagi tu nasul inainte s o duci in service.....ce se poate intampla???? gandestete la banii poate care-i vei scuti . nu ar fi mare chestie,dar mai intai trebuie sa o schita pe unde vine senzorul ala! in cel mai fericit caz e oxidata mufa si nu mai face contact sa dea dracu in ele de mufe,ca are multe:))le.am verificat odata pe toate,cel putin cele ca se vad cand dai carenele jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SO_TOXIC Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 daca tot am dat peste topicul asta cu probleme bord honda cbr f4 am si eu una pe care as supune-o dezbaterii . Mie nu mi se aprinde becul de benzina, vreo sugestie ? bec ars,instalatie electrica (roasa de sobolan),sonda litrometrica ....verificate pe rand,cam asta ar fi prob ta spor la treaba sa dea dracu in ele de mufe,ca are multe:))le.am verificat odata pe toate,cel putin cele ca se vad cand dai carenele jos. rabdare si tutun....ai timp pana la deschiderea sezonului nu te grabeste nimeni...spor la treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bratulucian Postat Februarie 7, 2013 Autor Share Postat Februarie 7, 2013 sincer eu caut sa o vand pentru ca am mai strans 1000 de euro si vreau ceva mai nou,dar totusi,eu vreau sa dau motorul in cea mai buna stare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate