tedted Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Si bucle se fac intr-o zi intr-un sens iar a doua zi in sensul celalalt sau in ambele zile in acelasi sens? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan_bz Postat Mai 9, 2013 Autor Share Postat Mai 9, 2013 buclele sunt facute numai ptr sensul portocaliu, in celalt sens nu pun probleme la urcare. speram ca vremea sa ne permita si sa putem da aceste bucle si sensul mai greu sambata ca sa ramana cel mai usor ptr duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 Buna ziua sint si eu interesat sa vin la festival la dv ,mici si plescoi sint in zona?dar daca la coboriri opresc motorul imi ajung 5 L doua ture? Multumesc!!!! Ba da seriosi astia la XM Raid nu mai zice nimeni nimic ma plictisesc pe forumu asta. Toata lumea e Racing? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan_bz Postat Mai 10, 2013 Autor Share Postat Mai 10, 2013 de cand a disparut BlackWoo totu-i serios la festival nu va fi asa, avem timp de glume si bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 Stiu eu o urcare acolo pe traseu unde va fi timp de glume ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan_bz Postat Mai 11, 2013 Autor Share Postat Mai 11, 2013 teo, eu stiu 2 urcari din astea dar nu se va inghesui lumea acolo, sigur multi o vor lua pe varianta mai usoara ca sa aibe timp de glume si bere la sosire. si da, daca opresti motorul pe coborari si nu faci buclele mai grele cred ca-ti ajung 5 litri ptr 2 ture )))) economie pe criza asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucihusky Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 Ba da ce cacaciosi ! Fac oameni o cursa si numai contra daca hir daca mir daca hau ,pai sintem enduristi sau nu ?!??ploua bate vintu ne dam! Pai da, nea Teo, sa o organizeze, dar sa organizeze si pe ploaie. Ca la al doilea CP au zis ca "nu se mai poate merge tre sa va intoarceti." Iar cacaciosii de care vorbesti au fost prezenti la toate cursele organizate la Buzau (ploaie, vant sau soare), asa ca recomandarea mea pt un organizator de cursa este sa fie o idee mai rezervat cand face aprecieri la adresa participantilor. Bafta la organizare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 Era un fel de a spune de ce te ai enervat ? Hai te astept la cursa la o bere . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan_bz Postat Mai 11, 2013 Autor Share Postat Mai 11, 2013 (editat) imi pare rau dar tot nu m-am prins cum se incarca poze pe formatul asta nou al forumului. asa ca ptr poze va dau link-ul de facebook. sper sa nu existe vreun inconvenient in acest caz. https://www.facebook.com/events/310569419045424/?fref=ts Editat Mai 11, 2013 de stefan_bz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ness26 Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 Mai sunt 5 zile pana la Festivalul Enduro XM Raid! V-am pregatit trasee pentru toate nivelurile, petrecere campeneasca cu foc de tabara, concursuri, distractie, muzica si relaxare! Pentru cei cu talente ascunse (cantareti la ghitara, muzicuta, acordeon, frunze...) aveti ocazia sa ne aratati cat de bine va descurcati, seara in jurul focului de tabara! Asteptam sugestii de concursuri distractive si orice alte idei pentru a intra in atmosfera unui autentic Festival. Surprize muzicale cu DJ Zache la platane, Sorin la muzicuta, concurs foto din traseu. Se premiaza cea mai frumoasa fotografie facuta de un participant pe traseu (decide publicul). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_led Postat Mai 18, 2013 Share Postat Mai 18, 2013 Poza pt concursul foto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucihusky Postat Mai 19, 2013 Share Postat Mai 19, 2013 Traseu frumos, bine marcat. Bravo Stefan, Ovidiu, Tulin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tedted Postat Mai 19, 2013 Share Postat Mai 19, 2013 Organizat ca un mare concurs, marcaje perfecte, oameni in C.P. atenti si vigilenti dar cel mai important lucru, traseul, fff frumos. Nimeni nu s-a plictisit de la ultimul castravete pana la experti nervosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_led Postat Mai 20, 2013 Share Postat Mai 20, 2013 Eu sponsorizez data viitoare sa-l tineti departe sau mai bine in padure pe DJ Zgomotache. Muzica a fost tare si se tipa la mese sa se poata discuta. Povestile enduro spuse la o bere cu prietenii au ramas nepovestite. Astept editia 2014. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Mai 20, 2013 Share Postat Mai 20, 2013 poze..filmari..ceva?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan_bz Postat Mai 20, 2013 Autor Share Postat Mai 20, 2013 (editat) In primul rand multumim tuturor celor prezenti la festival, participanti, pe motocicleta sau ca spectatori. Sper ca a fost frumos pentru toata lumea si va asteptam la urmatorul. Cu siguranta in 2014, dar.. mai avem o toamna pana atunci, asa ca.. vedem dupa ce ne recapatam fortele ce-o mai fi POZE: https://picasaweb.google.com/113590489348285522353/EnduroFestivalCislau1819Mai2013 Editat Mai 20, 2013 de stefan_bz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Mai 21, 2013 Share Postat Mai 21, 2013 multumim si noi traseul a fost fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan_bz Postat Mai 21, 2013 Autor Share Postat Mai 21, 2013 am mai incarcat cateva poze pe picasa. vizionare placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ness26 Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 Pare-se ca Mugur e castigatorul concursului foto. 1 litru de ulei si unul de antigel de la Castrol. Poza pt concursul foto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_led Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate