george-bogdan Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 Va salut , Am un proiect Puch si caut piese . Ma intereseaza rotile in special dar orice alte piese/informatii sunt bune . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinvlad Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 Te ajuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george-bogdan Postat Martie 27, 2013 Autor Share Postat Martie 27, 2013 Multumesc, o am in vedere . Atasez si o poza cu o roata de fata de Puch pentru a fi identificata mai usor : si o poza cu roata spate . M-ar mai interesa si un rezervor de Puch200 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hufo Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 Va salut , Am un proiect Puch si caut piese . Ma intereseaza rotile in special dar orice alte piese/informatii sunt bune . Pai piese ptr. ce model cauti ,Tibi draga? 350 GS? 250 SGS? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george-bogdan Postat Martie 28, 2013 Autor Share Postat Martie 28, 2013 Salut , teoretic pentru 350 GS , practic banuiesc ca se pot adapta multe de la 250 S4 . Multumesc, Tibi Pai piese ptr. ce model cauti ,Tibi draga? 350 GS? 250 SGS? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hufo Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Salut , teoretic pentru 350 GS , practic banuiesc ca se pot adapta multe de la 250 S4 . Multumesc, Tibi vezi ca tiam trimis un link pe PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate