mrsftw Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Salut. Vinde cineva roti de supermoto pe 17" . Am nevoie pt un husaberg. As prefera sa fie cu tot cu adaptoare pt etriere si ce mai trebuie De asemenea pot da la schimb rotile de enduro+o mica diferenta pt ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
API73 Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 eu as fii interesat de un schimb,depinde cum vrei sa facem, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrsftw Postat Mai 11, 2013 Autor Share Postat Mai 11, 2013 lasa-mi mesaj cu nr de telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radudoctor Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 (editat) Sunt interesat sa cumpar roata supermoto fata pentru Suzuki DR 650 modelu 98' , sau roata 17 spate enduro , ma intereseaza strict janta , daca e o oferta buna iau si roata intreaga , sau set . Astept oferte, P.M ! Multumesc ! Editat Mai 15, 2013 de radudoctor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 500 euro all inclusiv, contactati-ma pe pm! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator danimera Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 mar interesa si pe mine 2roti fata spate de supermoto pt o honda xr 400 chiar fara gume sau complete ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate