Vizitator iov.mada Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Salut, De cateva zile am cumparat un yamaha yfz r125 / 2009 din italia, problema este ca nu are bordul indicator, decat mufele ! Daca se poate inlocui cu ceva bord nu neaparat cel original si unde pot gasi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slick89 Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Salut ! Poti sa cauti un alt bord de aprilia sau unul universal de la Koso sau Vapor ! Nu ti recomand bordurile chinezesti, desi sunt mai ieftine , nu s calitative, raman blocate la o anumita viteza , nu ti indica bn , sare viteomentru de la 80 la 300 , iar la 80 ! Sunt ciudate rau ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator iov.mada Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Salut ! Poti sa cauti un alt bord de aprilia sau unul universal de la Koso sau Vapor ! Nu ti recomand bordurile chinezesti, desi sunt mai ieftine , nu s calitative, raman blocate la o anumita viteza , nu ti indica bn , sare viteomentru de la 80 la 300 , iar la 80 ! Sunt ciudate rau ! Salut, Merci de info, pe mine sa intereseaza sa ii fac RAR mai mult, banuiesc ca trebuie sa fie acolo .. sau ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei yzf r125 Postat Octombrie 26, 2019 Share Postat Octombrie 26, 2019 Salut am si eu o problema la yamaha yzf r125 din 2015 nu imi indica apa imi bord corect si de o las toata noaptea afara si de merg cu ea 200 km nu arata nimic altceva la apa decat o linie si acea linie ramane mereu acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate