mircea_simson Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 Propun mutarea la secţiunea "fun". Nu descurajati omul poate sa sune ca un 600 in 4 timpi o statie puternica si inregistrezi sunetul de la care motor vrei Succesuri ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Nu descurajati omul poate sa sune ca un 600 in 4 timpi o statie puternica si inregistrezi sunetul de la care motor vrei nu merge nici asa... cat curent are pe un 2t de cilindree mica... cat sa duca o statie... ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Cel mai mult imi place la genialul Konchis cum deschide el topicuri pe care nici nu mai intra sa vada raspunsurile. El arunca pastila si gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 nu merge nici asa... cat curent are pe un 2t de cilindree mica... cat sa duca o statie... ??? Eu stiu ca rolul UTILAJULUI este sa ruleze daca vrea sunet poate monta cateva alternatoare an acumulator de 180 A/h cateva sute de kg de boxe si are sunet normal ca nu se va urni din loc. Pacat de motoare ca incap pe mainile unor analfabeti in mecanica care le nenorocesc. Foarte greu sa faci modificari la un motor sa mearga mai bine decat iesit din fabrica ( am incercat stiu ce vorbesc).Dar fiecare face ce vrea cu motorul lui. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate