Vizitator little wayne Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Maine merg in ruse sa bag o pizza la ghiodan.Plec dimineata,de data asta cu motorul,scuterul il menajez Merg cu viteza legala dupa ce am citit pe forum de bulangeala militienilor giurgiuveni,pe 1 mai am reusit sa il irit pe un militian cu ceas galben la mana Daca mere careva sa ma anunte,eu plec oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Iunie 23, 2013 Share Postat Iunie 23, 2013 Maine merg in ruse sa bag o pizza la ghiodan.Plec dimineata,de data asta cu motorul,scuterul il menajez Merg cu viteza legala dupa ce am citit pe forum de bulangeala militienilor giurgiuveni,pe 1 mai am reusit sa il irit pe un militian cu ceas galben la mana Daca mere careva sa ma anunte,eu plec oricum drum bun, cumetre:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Iunie 23, 2013 Share Postat Iunie 23, 2013 merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate