KristaKe Postat Decembrie 8, 2006 Autor Share Postat Decembrie 8, 2006 merci baieti! marius, nu m-ai vazut prin oras pt ca mobra n-a vazut inca Timisoara, a fost la inmatriculat iar acum hiberneaza la bunici, dar din martie (cam optimist...nu? ) am de gand sa ard macar 20 litri de benzina pe zi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Decembrie 9, 2006 Share Postat Decembrie 9, 2006 ...la bunicii tai sau la ai ei???!!!...cred ca nu v-ati separat!!!...ce sa caute la mama?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46 Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 Am si eu 2 modele gsxr:unul de 600 si unul de 1000 si avand in vedere ca le am pe amandoua de noi ,nu prea am ce sa le reprosez si ce sa spun despre ele ...ca sa le laud ,nu imi sta in caracter ,probleme mecanice nu am cu ele ,asa ca nu prea am ce sa spun despre ele Salut!Sunt si eu nou pe aici si am si eu un gsx r 750 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate