megamotoreta Postat Septembrie 5, 2013 Autor Share Postat Septembrie 5, 2013 pana acuma am gasit doar un tovaras pt drum, mai astept inca unul,sa fim 3. se mai ofera cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 (editat) maine as pleca la mare dar as avea nevoie de 2-3 pasageri sa puna bani la benzina, pana acuma am gasit doar un tovaras pt drum, mai astept inca unul,sa fim 3. se mai ofera cineva ? pana in noiembrie mai aduni inca 2... ti-a luat o luna sa gasesti un om. Editat Septembrie 5, 2013 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Septembrie 5, 2013 Autor Share Postat Septembrie 5, 2013 (editat) raule de warlock, daca ai fi citit cu atentie ai fi inteles ca am renuntat la masina, am plecat singur cu scuterul si acuma ma gandeam sa mai plec iar,dar nu singur, ci sa formam o gasca de 2-3 scuteristi rai, sa dormim la corturi,etc. Editat Septembrie 5, 2013 de megamotoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Aprilie 18, 2014 Autor Share Postat Aprilie 18, 2014 Merge cineva la mare anul acesta cu scuterul? Se organizeaza ceva sau fiecare pe cont propriu? P.S. oricum nu stie nimeni cati dintre noi vom mai fi in viata peste cateva luni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Iulie 6, 2014 Autor Share Postat Iulie 6, 2014 anunt valabil,haideti la mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Iulie 13, 2014 Share Postat Iulie 13, 2014 Stiti ceva casute ,camping in zona Costinesti ? Sa fie approape de plaja . Pe net nu am gasit nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Iulie 30, 2014 Autor Share Postat Iulie 30, 2014 Nu stiu,dar am gasit pe net, nu mai retin exact....strada tineretului,langa epava. » Post actualizat in 14 Aug 2014 07:14Am gasit camping-uri la Costinesti si in curtile oamenilor, aproape de plaja, eu am stat la nr 73 cu 10 ron zi, la Nea Doru, ferigider,aragaz, dus,toaleta,am stat vreo 8 nopti. Nu ma gandeam sa fie asa ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate