Ellement Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 Salut! Sambata asta mi-am cumparat o Yamaha XT 125 model 2007. Am pus numere rosi totul ok, dar nu imi arata viteza cu care ma deplasez... Ce as putea face ca sa rezolv problema ? Mentionez ca bordul e ok merge tot doar ca nu imi indica viteza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 langa etrieru din fata trebuie sa fie un sezor . i prins intr-un surub cu cap in stea, desfal si curatai capu senzorului . daca nu merge dupa aia ., verifica sa nu fie taiat firu de la sezor , asa am patit eu , senzoru nou ii vreo 200 de lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valik Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 asa am patit si eu....uneori nu imi arata viteva care trebuia:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 cat ai dat pe el? poze ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ellement Postat Septembrie 6, 2013 Autor Share Postat Septembrie 6, 2013 langa etrieru din fata trebuie sa fie un sezor . i prins intr-un surub cu cap in stea, desfal si curatai capu senzorului . daca nu merge dupa aia ., verifica sa nu fie taiat firu de la sezor , asa am patit eu , senzoru nou ii vreo 200 de lei Am facut asta si tot nu vrea ... o sa ma uit mai incolo sau maine sa vad la fire :-?? cat ai dat pe el? poze ai? 1050 7000 KM arata super bine. O sa pun poze mai pe seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate