StefanPcx Postat Septembrie 25, 2013 Share Postat Septembrie 25, 2013 Salutare Romani,am un Pcx Honda cumparat in Milano si as vrea sa discut cu cine-l are...Multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 (editat) Am calarit si eu un PCX anul acesta, despre ce vrei sa vorbesti? ...si discutia de PCX nu stiu daca isi are locul aici... Editat Septembrie 26, 2013 de cipenyrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanPcx Postat Septembrie 26, 2013 Autor Share Postat Septembrie 26, 2013 Salutare,este doar o curiozitate a mea personala pentru ca sint inscris in un club forum Italia si vreau sa stiu daca exista multi cu acest scooter in Romania si daca au facut ceva modificari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 Uite aici gasesti pasionatii de scutere: /index.php?/forum/36-scooter-mania/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanPcx Postat Septembrie 26, 2013 Autor Share Postat Septembrie 26, 2013 Mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate