fhchth Postat Noiembrie 16, 2013 Share Postat Noiembrie 16, 2013 ma despart de urmatoarele accesorii militare pt a achizitiona alte vechituri ce imi trebuie mai mult. suport arma , super stare , super patina ,piele minunata data cu ceara de piele. - 400 lei masca gaze model 1939 ( cu ocelarii rotunzi ) cu toate accesoriile - 250 lei masca gaze -150 lei cu toate accesoriile cutie militara comunicatii cred , -50 lei Casca piele -200 lei sau fac schimb cu acesorii militare americane , piese moto americane vechi , indian/ HD etc . ma despart de urmatoarele accesorii militare pt a achizitiona alte vechituri ce imi trebuie mai mult. suport arma , super stare , super patina ,piele minunata data cu ceara de piele. - 400 lei masca gaze model 1939 ( cu ocelarii rotunzi ) cu toate accesoriile - 250 lei masca gaze -150 lei cu toate accesoriile cutie militara comunicatii cred , -50 lei Casca piele -200 lei sau fac schimb cu acesorii militare americane , piese moto americane vechi , indian/ HD etc . Reduc pretul la masti cu cite 50 lei la fiecare pretul va fii 100 respectiv 200 lei . pret nou husa Gun -300 lei . casca piele ramine 200 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate