tapu Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 Salutare tuturor. M-am hotarat sa-mi confectionez singur sidecasuri pentru motoretata. Problema este ca nu gasesc acele prinderi universale pentru cutii. Asa ca daca cineva dintre voi ma poate ajuta cu cele 4 elemente de fixare si 2 de prindere as fi recunoscator. Cele 4 elemente de prindere m-am gandit ca le pot improviza din niste suruburi....deci raman importante cele 2 elem. de prindere. Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrilacocuz Postat Decembrie 5, 2013 Share Postat Decembrie 5, 2013 Poti incerca la HD, desi n-am vazut sa mai vanda separat pe site, dar cine stie... http://www.heavyduties.ro/home_page.html De asemenea, ti-ar fi de ajutor daca ai lua la "puricat" topicul asta: /index.php?/topic/373915-cutii-de-aluminiu/ Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tapu Postat Decembrie 7, 2013 Autor Share Postat Decembrie 7, 2013 Da...multam. Credeam ca are cineva aruncate intr-un colt aceste piese(si nu-i mai sunt de folosinta). Am gasit fireste de cumparat tot sistemul de prindere, dar impreuna cu topcas-ul. Cum eu am deja suportul de top case .. vreau cava independent de acesta. ........fireste contracost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate