Alinktm Postat Decembrie 18, 2013 Share Postat Decembrie 18, 2013 Salut bikeri, Intr-o duminica frumoasa din mai am pus-o de o Dalboka -Bulgaria. L-am luat pe Adi cu o Honda Transalp de 400 , motorizare rara pe aici, eu cu Ktm, si am purces la drum. Am luat de dimineata vantul care ne mingaia pletele de sub casti, A2 , Mangalia, Vama veche , Vama si Bulgaria. Cateva poze de pe malul bulgaresc al Mari Negre. . Ne-am invartit putin si prin Balchik , Albena si cand ni s-a facut de haleala hai la Dalboka.. Aici plin de romani veniti cu conserve si inca doi sau trei rataciti ca si noi.Dupa ce ne-am hranit bine urma o odihna serioasa ,unde ? Binenteles ca intr-un sat pescaresc bulgaresc.. Am testat si apa lor ok si soarele lor , ok si asta . Apoi directa Silistra sa prindem bacul , acolo o coada imensa , dar noi avand intaietate am fost primii . . A urmat drumul spre casa. Apropos o poza de la intrarea in Silistra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate