Sari la conținut

O motocicleta enduro de 250 cmc care sa inlocuiasca ATV-ul

robertkiran
 Share

Postări Recomandate

conteaza mult cine-i la pupitru ;) ca au mai fost p-acilea pe plaiurile noastre cativa isteti care daca m-au vazut cu suzuki gs au zis ca pot sa se tina dupa mine in teren... fatalitate, nu le-a iesit desi aveau mobre mai dedicate ca sa zic asa... dar nici mie nu mi-a fost usor.

remember Piatra Arsa cu transalpistii ???

Editat de stulewa
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Kirane pentru statura ta tot transalpu, deja existent, e cel mai capabil. Cam cum crezi ca ai arata pe o capritza d-aia iute si nervoasa(mai ales la asfalt in vazu multimii)? O sa geama de-i ies ochii, dar nervoasa fiind de-o zmucesti in gaz fuge de sub tine si se pune-n cor un pic mai incolo. De la masa inertiala se trage. In plus daca ai si mancat bine, la capacitate full stomacel, o sa vrei inapoi la confortu vacii si la V-ul ei in 4. Daca bine am retinut din ce scriai cand alegeai Transplantu ala de 700 ai o constitutie atletica dar la categoria grea. Gresesc?

Redirectioneaza fondurile pe un rand de gume coltoase si crash-uri. Asta daca nu ai luat Honda aia pt. vitrina din fata casei.

Oricate-ti va fi decizia eu iti urez succes!

Link spre comentariu

@robertkiran, am vazut ca n-ai avut poza cu wrr-ul.. ia de-aici sa-ti alegi! :)

post-17493-0-95781600-1388245685_thumb.jpg

ontopic: eu as re-alege un wrr sh - daca ai rabdare sa cauti (mai ales in perioada asta de iarna) se gasesc modele ok prin italia. cu ~3k poti aduce in tara ceva dragut si foarte putin folosit.

baietii au dreptate cand zic ca tehnic ce vrei tu s-ar putea face si cu vacuta, cum si la mine s-ar putea probabil cu vstrom-ul - insa n-ar mai fi nici pe departe atat de fun.

eu de cand mi-am luat wrr-ul ma uit ca folosesc vstrom-ul din ce in ce mai putin.

so, pe principiul "motocicleta ideala "e" cel putin doua".. fa ce stii ca trebuie sa faci! :)

Link spre comentariu