mario_z750 Postat Ianuarie 28, 2014 Share Postat Ianuarie 28, 2014 Buna tuturor cunoscatorilor si pasionatilor de MZ;m-ati ajuta nespus, daca ar putea cineva sa puna o poza cu sistemul de prindere al gentilor laterale ale unui MZ ES250. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Ianuarie 29, 2014 Share Postat Ianuarie 29, 2014 Nu exista niciun sistem de prindre. ES /0 are caroserie lunga pana la aripa de spate ce are exact forma de geanta laterala. Se prinde in 3 gauri de 6. Am sa revin de acasa cu poze explicative. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mario_z750 Postat Ianuarie 29, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2014 merçi de raspuns.mie imi lipseste partea din spate a caroseriei(de la telescop in spate) si vad ca aripa are si niste cleme.Incerc sa reconstruiesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Ianuarie 29, 2014 Share Postat Ianuarie 29, 2014 (editat) cum am promis..... Editat Ianuarie 29, 2014 de red bandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mario_z750 Postat Ianuarie 29, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2014 multumesc pentru promptitudine. Daca ma mai ajutati cu 2 indrumari:are gheder la imbinare si unde ai reusit sa cromezi piesele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Ianuarie 30, 2014 Share Postat Ianuarie 30, 2014 Da, are cheder de 5mm. Toate cromarile le-am facut in Bucuresti. Ceva destul de piperat, dar m-am bucurat ca fac si cuprare inainte. Daca vrei te pot ajuta in acest sens. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate