tiby_00 Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 Salut motociclisti!!! Donez 2 aprinderi tranzistorizate pe 6V care merg la aprinderile cu baterie. eu le-am avut puse pe un ij jupiter 3 si am fost multumit, deci platinile acum tin doar locul de contacte, practic nu mai exista arc electric intre pastile si nu se mai impusca. cine e interesat sa-mi dea datele si i l-e trimin prin posta. bafta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiby_00 Postat Noiembrie 28, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2006 LE-AM DAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 mama da rapid ai fost...bv.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiby_00 Postat Noiembrie 29, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2006 pai daca din prima zi m-a si contactat cineva...le-am dat stii tu...primul venit, primul servit...bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate