foxbat Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 Salut, Am in minte asta. 2500 km , hai maxim 3000 ( dus intors ) Plecarea undeva pe miercuri ( joi este 1 Mai ) si intors luni/marti sa nu stau cu teama ghiolbanului de Bg/ Thassos Ma ocup de cazare daca ne adunam mai mult de 5 ( cinci ) camere duble. Pretul este in jur de 30 eur camera dubla pe noapte ( estimarile finale doar dupa ce ne strangem ). Fara Mic Dejun. Locatia - 150 m de mare, sea view, zona vasilliki. Nr maxim de mobre - 5 ( peste, , grup separat, ofer detaliile de cazare/ traseu ). Singurul aspect financiar " intial " - platita in avans O NOAPTE de cazare, restul s-ar plati INDIVIDUAL la locatie . Nu organizez tura in Alpi cu Vlad ( glumesc vlad, la mai mare ) PS Rog pastrati topicul curat , pentru pustisme folositi PM ul . Mi s-a umput rubrica de "ignore". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 bati drumul de pomana daca vrei sa faci BAIE........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 18, 2014 Autor Share Postat Februarie 18, 2014 (editat) lasa tu, baga Alexandropuliusul baie ? eu fac baie in fiecare zi, tu nu ? inca ceva, Ianachime , ca sa fie clar. DA!? Ai facut 100.000 intr un an, nu te mai teme de concurenta, vreau sa te " fac" . NA! Editat Februarie 18, 2014 de foxbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 Aha, vinde tu varadero...sa vad cu ce te mai duci Huaaaa, tradatorule, huaaaa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 fata, e pacat sa bati atata drum si sa nu te bucuri de apa aia da ......stii cum e DACA TU VREI .......CE MAI CONTEAZA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 18, 2014 Autor Share Postat Februarie 18, 2014 auzi mai...hondistule. ia d'aci - de pe alaturi - fata, e pacat sa bati atata drum si sa nu te bucuri de apa aiada ......stii cum eDACA TU VREI .......CE MAI CONTEAZA fata , stai bland ca in 3 zile nici n-apuc s-o dronez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 ...tot tradator ramai, huuuuuoooo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 19, 2014 Autor Share Postat Februarie 19, 2014 deloc. ai uitat ca honde..sunt ?\ cazarea - 30 eu / noapte camera dubla , poate si mai putin daca suntem 5 camere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate