marianklm4 Postat Martie 8, 2014 Share Postat Martie 8, 2014 Daca este cineva pe aici care se ocupa cu confectionarea stickerelor moto la comanda sa lase un id de mess. Am nevoie de stickere pentru un Minsk 125. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 8, 2014 Share Postat Martie 8, 2014 arh_alex face super baiatul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Martie 8, 2014 Share Postat Martie 8, 2014 Si eu tot pe alex in recomand este userul "hondafan" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianklm4 Postat Martie 8, 2014 Autor Share Postat Martie 8, 2014 ok multumesc o sa vb cu el akm astept sa accepte cererea pe mess! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edyneagu Postat Martie 8, 2014 Share Postat Martie 8, 2014 Şi mie mi-a făcut la comandă după o poză. Luni sau marţi le primesc dar în prealabil mi-a trimis foto cu ce a ieşit. Recomand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianklm4 Postat Martie 8, 2014 Autor Share Postat Martie 8, 2014 ok ms de informatii edyneagu akm astept sa accepte cererea pe messenger.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate