Radu46 Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 azi noapte am visat ca gasisem de unde sa cumpar piesa din imagine. ce e drept e ca ere mai scumpa decat dadeam eu dar cand sa o cumpar m-am trezit . va rog ajutatima si pe mine ca nu mai am somn noaptea din cauza ei. dau 10 euro doar pentru informatie si mai pun un 10-15 euro si la cei 50 pe care vreau sa ii dau pe ea. care o are pe scuter ii dau ce am eu pe al meu sa nu ramana cu spatiu lipsa la al lui. pls heeeelp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 Vezi ca nu ai postat unde trebe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_cmd Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 incearca aici http://www.okazii.ro/catalog/2359732/auto-....html#div_photo poate rezolvi ceva bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate