andrey_832 Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 (editat) am deschis topicul in primul rand pt a intreba pe cei ce stiu....Cum dreq se schimba uleiul la un amortizor spate de la dnepra ...(amortizoarele sunt originale) ca am intrat in reconditionare si m-am lovit de o prima problema.. Need Help.. ...si in al doilea rand ...sa va plangeti sau laudati de cat de "smooth is your ride" .. Editat Noiembrie 29, 2006 de andrey_832 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Decembrie 1, 2006 Autor Share Postat Decembrie 1, 2006 se pare ca nimeni nu stie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ttcostin Postat Decembrie 1, 2006 Share Postat Decembrie 1, 2006 Este simplu daca ai o menghina prinzi bine amortizorul de jos apoi bagi o surubelnita puternica in locul ramas liber intre cele 2 opritoare si presezi astfel incat sa poti elibera macar 1 din cele2 opritoare !!atentie sa nu sara arcul!!.Scoti apoi arcul.pentru a scoate capacul filetat al amortizorului [cel cu 4 orificii]poti incerca sa ciocanesti usor folosind o surubelnita si un ciocan -nu apasa in interior poti distruge rondela de etansare. http://www.dneprworld.com/catalog.aspx?unit=34 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Decembrie 1, 2006 Share Postat Decembrie 1, 2006 dai jos amortizoarele depresezi arcul scoti cele 2 sigurante, apo i disfiletezi capacul si deja e bucati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate