danraul Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 Buna tuturor. In sfarsit am devenit si eu fericitul proprietar al unui 250 r din 2007. Dupa ce ani la rand m-am dat pe o yamaha dt80 , trecerea la honda a fost extraordinar de placuta. Ce parere aveti voi de acest motor, la ce ar trebui sa ma astept de la el (inafara de trante ) ) Vor urma si ceva poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikebaetelu Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 frumoasa alegere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 Vor urma si ceva poze. Sa o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danraul Postat Aprilie 18, 2014 Autor Share Postat Aprilie 18, 2014 Va multumesc pentru urari . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 Poze ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danraul Postat Aprilie 18, 2014 Autor Share Postat Aprilie 18, 2014 Promit sa fac maine ceva poze , doar ce am aduso din service ( revizia )si ceva plastice care erau crapate le-am schimbat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate