fhchth Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 salutare caut shi eu 2 falci de ambielaj de simson ..... sau unul intreg are careva ??? va rog postati aici daca aveti piesa cumva .... va pot da la schimb boltz pt rulment Skf facut de calitate ....care se pune in loc de cel original ... prin asta se inlocuieste colivia cu role cu un rulment care poate fi schimbat de n ori basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Decembrie 1, 2006 Share Postat Decembrie 1, 2006 salutare caut shi eu 2 falci de ambielaj de simson ..... sau unul intreg are careva ??? va rog postati aici daca aveti piesa cumva .... va pot da la schimb boltz pt rulment Skf facut de calitate ....care se pune in loc de cel original ... prin asta se inlocuieste colivia cu role cu un rulment care poate fi schimbat de n ori basty Basty ioam un ambilaj de simson dar nu este in stare buna... adik este ruginit... blocat.. bla bla bla daca te ajuta cu ceva... afc un drum pana la posta cu el...asta eee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Decembrie 5, 2006 Autor Share Postat Decembrie 5, 2006 Basty ioam un ambilaj de simson dar nu este in stare buna... adik este ruginit... blocat.. bla bla bla daca te ajuta cu ceva... afc un drum pana la posta cu el...asta eee daca poti trimite-l ti-am lasat pm cu adresa mersi frumos basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 Am eu un ambielaj (vezi simsonul donator de organe din semnatura). Andy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate