Tsunami Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 De la bac pana la Vama Veche am facut cunostinte noi, parca eram un club de BMW-uri. Din pacate, am condus caci aveam traseul pe GPS, asa ca ei nu se vad (in plus nu aveam acordul lor sa apara in filmul meu) O zi buna la toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 La ce ora ati ajuns la Dalboka ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Aprilie 24, 2014 Autor Share Postat Aprilie 24, 2014 la dalboka eram singur echipa em parasit-o in vama, stai ca ma uit pe tracker: la 2PM venisera si niste motociclisti bulgari eu am cumparat ceva pentru acasa si am taiat-o, cred ca am stat vreo 40 de minute era mf. mare aglomeratie. era s-o pun jos de 2 ori, o data pe coborare, o data pe urcare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Noi am plecat pe la 13:30 spre romanica, pe silistra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Aprilie 24, 2014 Autor Share Postat Aprilie 24, 2014 4:35 Silistra 4:55 Chiciu 6:00 Bucuresti, home nu-mi amintesc sa fi depasit pe drum decat 2 moto, un CBR din poza mea si cealalta, nu mai tin minte, dar cred ca erau impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate