danut razvan Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 salut mar putea ajuta si pe mn cineva unde as putea gasi si eu niste stickere cu suzuki gsxr unde as putea gasi .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 (editat) da ,vb cu user hondafan (id de mess arh_alex) Editat Aprilie 24, 2014 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danut razvan Postat Aprilie 24, 2014 Autor Share Postat Aprilie 24, 2014 mrs mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Daca alte variante nu merg: 1. ebay 2. cu ceva cunostinte Corel (ceva atit de simplu se invata de pe Google) si cu un plotter-cutter prin apropiere se rezolva Ca sa sari peste faza cu Corel-ul, poti sa dai un Google cu ceva gen "GSXR decals corel", "GSXR decals DXF", etc. Si ajuta ca taierea s-o faca cineva cu oleaca de experienta la reglarea fortei de apasare la plotter-cutter, altfel ai probleme la desprinderea de pe suport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danut razvan Postat Aprilie 24, 2014 Autor Share Postat Aprilie 24, 2014 multumesc pentru sfat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Eu la el am facut, recomand: /index.php?/topic/686101-autocolante-moto-peste-500-de-templaturi/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate