m0n0rath Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 In jurul orei 19:45 langa Armeneasca intersectia cu Vasile Lascar un SRAD de 600 cu IF 11 VLC a avut ghinionul de a vira dreapta pe sina de tramvai (care e PRAF in zona respectiva) , pe ploaie ... Rezultatul e simplu. Am oprit l-am ridicat sa isi ridice motorul , no big damage nici el nici motorul. In caz ca este coleg de pe aici doream sa stiu daca totul e ok si daca in afara de o pedala de frana si o codita zgariata mai sunt si alte probleme. Din pacate ma grabeam tare de tot altfel as mai fi ramas prin zona desi colegu' a zis ca e totul ok. p.s. am prins partial si pe dashcam curba cu pricina. Of, vremea asta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marshal.RO Postat Mai 1, 2014 Share Postat Mai 1, 2014 (editat) un srad 99-00 gri? ti a zis cum il cheama? liviu cumva? Editat Mai 1, 2014 de Marshal.RO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0n0rath Postat Mai 1, 2014 Autor Share Postat Mai 1, 2014 Da e posibil sa fie 99 si da era gri. Nu mi-a spus cum il cheama, doar l-am ajutat ... era putin bulversat (cine nu ar fi) insa era ok fizic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate