megamotoreta Postat Mai 4, 2014 Share Postat Mai 4, 2014 Am cumparat mai demult un spray wd-40 si dupa ce l-am folosit de cateva ori s-a blocat. adica nu mai da spray, nici nu mai iese aerul,nimic. Am scos capacul acela cu teava, cand il agit se aude ca inauntru este destul spray,dar nu iese nimic-nimic. L-am declansat cu un cui,am apasat si cu o surubelnita, nimic. Acuma urmeaza intrebarea intrebarilor: Tineti-va bine sa nu cadeti pe spate: sa-i dau o gaura sa iasa solutia si sa o recuperez in alt vas si sa o am de rezerva? isi mai pastreaza proprietatile daca sta in alt vas nepresurizat? Sau il arunc direct si-mi iau altul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Mai 4, 2014 Share Postat Mai 4, 2014 daca il tai cu flexul , filmeaza , vei face multe vizualizari .. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duDell Postat Mai 4, 2014 Share Postat Mai 4, 2014 "NU INTRODUCETI IN FOC SI NU PERFORATI , NICI DUPA GOLIRE" mai bine citesti ce scrie pe tub decat sa incarci forumul aiurea , daca tu crezi ca pentru 20 lei se merita sa pierzi un ochi sau un deget poti sa incerci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate