Pacasac Postat Mai 8, 2014 Share Postat Mai 8, 2014 Luati si votati http://www.taraluiandrei.ro/idei-din-tla/proiect-bikepark-postavarul-id-962-cmsid-65 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 zis si facut ! am votat acum cateva zile la indemnul dirtbike.ro . sunt curios ce o sa iasa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Mai 15, 2014 Autor Share Postat Mai 15, 2014 Sanse sunt. Am fost eu bou ca nu am explicat aici despre ce e vorba mai pe larg. Ar afecta, in mod indirect, si enduristii, pentru ca ar avea mai multe poteci libere numai pentru ei Votul s-a incheiat acum, dar conteaza numai in proportie de 40%. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 eu sunt de parere ca se vor intampla multe chestii bune pe aceasta tema , treaba cu ciclismul montan a prins si la noi in tara ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate