nosfyrus Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 (editat) Salutare. Vreau ca pana vineri sa cumpar un Yamaha DT 125 din 2003. O sa il folosesc doar offroad prin paduri, coclauri si eventual pe track-ul din sag Timis. Cum vi se pare alegerea? am de gand sa ii dau jos toate piesele inutile smenalizare, km, far... Nu am de gand sa circul cu ea in locuri publice din moment ce nu am A-ul.Problema e ca are doar 17 cai si imi e frica sa nu fie prea putini la urcari... Editat Mai 27, 2014 de nosfyrus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enduro_man Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 Salutare. Vreau ca pana vineri sa cumpar un Yamaha DT 125 din 2003. O sa il folosesc doar offroad prin paduri, coclauri si eventual pe track-ul din sag Timis. Cum vi se pare alegerea? am de gand sa ii dau jos toate piesele inutile smenalizare, km, far... Nu am de gand sa circul cu ea in locuri publice din moment ce nu am A-ul.Problema e ca are doar 17 cai si imi e frica sa nu fie prea putini la urcari...Cred ca are mai mult de 17 cai.. Eu m-am dat pe un dt de 125 cu powervalve si pot spune ca avea putere suficienta..Un amic si-a luat si el un dt tot de 125 adus din germania si surpriza..era limitat electronic..nu se tura foarte mult..nu imi amintesc exact cat era limita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate