serbans Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 Salutare tuturor, Stiu ca este din scurt, dar poate sunt doritori. Vreau sa fac o tura de o zi in Bulgaria, sambata, 7 iunie, pentru a profita de vreme si de drumurile libere de acolo. Desemenea as dori sa ajung aici : http://bulgariatravel.org/en/object/355/Devetashka_peshtera Tura are aproximativ 400 km dus-intors. Eu am o Honda transalp de 650. Intalnirea este la ora 8.00, la iesirea din Bucuresti spre Giurgiu, pe dreapta, imediat ce treceti pe sub podul cu linia de centura. La aproximativ 150 m, este o alveola de statie de masina. Doritorii sunt invitati sa dea un semn, la telefon: 0724264613 - Serban. O zi buna, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sco. Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 ceva de genul am facut si eu mai in iarna,tot 400 de km - la veliko din pacate,sunt in sesiune si timpul nu imi permite inca o iesire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate