jnxx Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 Salutare, Am un prieten care vrea sa isi schimbe toba la un Honda Hornet. A cumparat o toba si are nevoie acum de un baiat care sa ii faca din teava cotul de adaptare a tobei si teava pana la galerie si sa o si sudeze. Intrebarea este...cunoasteti pe cineva care se ocupa cu asa ceva? Sa il ajute cu teava aceea de adaptare a tobei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 Salutare, Am un prieten care vrea sa isi schimbe toba la un Honda Hornet. A cumparat o toba si are nevoie acum de un baiat care sa ii faca din teava cotul de adaptare a tobei si teava pana la galerie si sa o si sudeze. Intrebarea este...cunoasteti pe cineva care se ocupa cu asa ceva? Sa il ajute cu teava aceea de adaptare a tobei? Dinamita Brothers.Eu am apelat la ei si m-au ajutat.Legat de pret sa sti ca e foarte accesibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jnxx Postat Iunie 11, 2014 Autor Share Postat Iunie 11, 2014 Dinamita Brothers.Eu am apelat la ei si m-au ajutat.Legat de pret sa sti ca e foarte accesibil. ms mult..o sa ii contactez sa le cer o parere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 Cu placere.Vei fi multumit de serviciile lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate