vlad58 Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 Eu am intrebat daca pot merge cu 2 magneti lipsa din pv electric, dar nu m-am gandit la partea mecanica, anume ca e dezechilibrat rotorul. O sa cumpar alta piesa. Multumesc tuturor pt sfaturi Sa mai studiezi un pic si statorul ca mi s-a parut din pozele tale o bobina cam prajita » Post actualizat in 01 Jul 2014 10:30 PS Volanta in sine din pv electric s-ar putea sa mearga ca oricum sunt cam supradimensionate magnetourile (de aia pe la o gramada de tipuri de mobra se ard regulatoarele de tensiune) totul e sa gasesti o cale sa-ti echilibrezi rotorul lipind cu epox rezistent la ulei si temperatura niste placute de plumb in locul magnetilor lipsa, nu stiu daca la echilibrari roti ar putea sa-ti faca operatia asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iulie 1, 2014 Autor Share Postat Iulie 1, 2014 Sa mai studiezi un pic si statorul ca mi s-a parut din pozele tale o bobina cam prajita » Post actualizat in 01 Jul 2014 10:30 PS Volanta in sine din pv electric s-ar putea sa mearga ca oricum sunt cam supradimensionate magnetourile (de aia pe la o gramada de tipuri de mobra se ard regulatoarele de tensiune) totul e sa gasesti o cale sa-ti echilibrezi rotorul lipind cu epox rezistent la ulei si temperatura niste placute de plumb in locul magnetilor lipsa, nu stiu daca la echilibrari roti ar putea sa-ti faca operatia asta. Incerc sa fac azi o poza la stator si sa o urc. Daca are cineva piesa aia cu magneti sa ma contacteze. » Post actualizat in 03 Jul 2014 06:55 Asa arata statorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate