Vittore Postat Iulie 6, 2014 Share Postat Iulie 6, 2014 plecam 2 persoane dimineata , Miercuri 9 Iulie 2014 , daca mai sunt doritori , stabilim o intalnire la McDonalds pe Iuliu Maniu , intoarcerea pe Fagaras - Paraul rece - Predeal -Buc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 7, 2014 Share Postat Iulie 7, 2014 nu iti recomand zona de munte incepand de marti seara...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Iulie 7, 2014 Autor Share Postat Iulie 7, 2014 merci , de cand ne-am uitat noi pe vreme .......... s-a schimbat ! poate o luam spre mare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 7, 2014 Share Postat Iulie 7, 2014 merci , de cand ne-am uitat noi pe vreme .......... s-a schimbat ! poate o luam spre mare ! vremea.JPG si pe mine ma tenteaza miercuri un drum spre mare insa fara autostrada dupa ar trebui sa merg in ct sa vad un poligon si apoi acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Iulie 8, 2014 Autor Share Postat Iulie 8, 2014 pentru ca la munte ploua si pentru ca am zis ca plecam ............plecam la mare ! la plaja Corbu , la 10 dimineata alimentam la Mol , ultima inainte de autostrada . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate