CUXI Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 caut o furca fata,o cutie de scule si o aripa de AWO...URGENT Care stie furca de fata de simson Sport este la fel cu cea de AWO???Si daca nu este care sunt diferentele?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 nu este la fel, nu stiu diferentele pe dinafara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 nu este la fel, nu stiu diferentele pe dinafara AWO are alt tip de amortizor, mai asemanator cu cel de pe ij sau nipru.La Sport culisarea se face pe interiorul coloanelor , iar la AWO pe exteriorul lor.Ca si lungime s-ar putea sa fie la fel, dar ca diametru nu cred.Uleiul din amortizor , la AWO se poate goli (surub de golire) .Aripa de pe fata este putin diferita fata de cea de pe sport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin76 Postat Decembrie 13, 2006 Share Postat Decembrie 13, 2006 caut o furca fata,o cutie de scule si o aripa de AWO...URGENT Care stie furca de fata de simson Sport este la fel cu cea de AWO???Si daca nu este care sunt diferentele?? Salut sunt din Fetesti dar mai ajung prin BV, dar pana atunci da-mi si mie nr tau de tel, (prin sms), nr meu 0722771616 - Ionica 0765388861 - ionica am 2000 min in ote, da-mi bip de pe un ote si te sun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate