nosfyrus Postat Iulie 30, 2014 Share Postat Iulie 30, 2014 Salutare. Acum cateva zile am dat o iesirie cu motorul, un KTM EXC 200 din 2004. Dupa cateva cazaturi am reusit sa blochez maneta de ambreaj (nu se mai misca nici 2mm) Intr-un final am ajuns acasa si m-am pus sa ma uit la ambreaj, am dat jos maneta si am montat-o inapoi. Maneta se misca dar nu prindea ambreajul. Puteam sa o bag in viteza dar cand era de impins, nu reuseam oricat de tare trageam de maneta. A doua problema este mai veche. In panta cu motorul oprit si motorul in viteza, fara sa trag maneta de ambreaj motorul o ia incet la vale. Este o miscare mecanica... Se misca de 3 ori sacadat, pauza 2 secunde 3 ori pauza 2 sec si tot asa. Deci m-am gandit ca e o problema la ambreaj. Am desfacut ambreajul si am observat ca 2 limbi de pe doua placute sunt rupte.Sa fie din cauza asta? Ce este de facut?:)Ce poate sa mai fie ? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikulmoga Postat August 4, 2014 Share Postat August 4, 2014 http://rams21.ro/ Vorbesti cu baieti de aici te vor ajuta cu siguranta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate