fhchth Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 salutare din cauza datoriilor tre sa vind urmatoarea bijuterie ...nu este completa dar shi cine o face !!! motorul este impecabil .... nu are carburator sau aprindere ..... lipseste toata fatza .... am gasit unul reconditionat in anglia care costa 18.500 euro deci eu zic ca nu cer mult .... pretzul ei este de 1500 euro fara discutii la motocicleta am shi shaua , protectia de tabla la lantzul primar si secundar ..nu le-am pus in poze pt ca nu sunt refacute inca imi cer scuze pt calitatea pozelor ..o sa achizitionez un aparat mai bun cit de curind basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 ce frumos. Gasisem o cutie Sturmey&Archer care arata ceva de genul asta. si un motor. pacat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 imi cer scuze pt calitatea pozelor ..o sa achizitionez un aparat mai bun cit de curind basty Nu da banii pe aparat foto, mai bine ai grija cum il manevrezi pe cel cu care ai facut fotografiile In prima nu ai focalizat imaginea In a doua ti-a tremurat mana Deci... Cat despre motocicleta, numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 super motor...pacat ca romanii ie saraci bafta la vanzare si noroc celui care o sa il cump, ca are de cautat oricum merita cautarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate