Tik Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 am gasit in sfarsit manualul de Bulldog 2002-2004, ti l-am trimis pe mail. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amatoru Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 iti multumesc foarte mult, si cine stie poate ne vom intalni sa fac si cinste. BAFTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 pentru ca am scris drspre motorul de 1100 cc si ptr ca TR 1 este o platforma de lansare a mai multor motociclete am aflat despre Bulldog: BT. Cu ce este mai deosebit decat celelalte ? Suspensia are o cursa mai lunga datorita acestui fapt nu este nici o problema sa treci peste obstacole mai mici , celelalte motociclete din aceasi gama nu o pot face. Rezervorul este inalt si normal si ghidonul are o pozitie mai inalta cea ce permite ca in trafic urban sa fie deasupra oglizilor .Se strecoara foarte usor in trafic. Rezervorul de 20 l permite o autonomie mare. Are o forma deosebita ca toate motocicletele produse de cele trei diapazoane. Am rulat in spatele unui Bulldog, e deosebit ansamblul motor motociclist. Parca mi-ar place.(2V,racit cu aer, cardan,non violent si forma deosebita) Din pacate nu prea "incap" pe poarta toate motoarele care-mi plac Ultima informatie xvs 1100 are blocul motor de la TR 1 si se produce la aceasta ora.Sunt piesele de schimb asigurate.Dar nu e nevoie de ele. Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate