Lancelot Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 M-am gandit sa inchei luna august cu o plimbare de sfarsit de sezon estival la Balcic. Mancat o scoica pe faleza, admirat portul de agrement si iahturile, apoi mers spre Kavarna unde vom innopta la marginea unui golf, langa o livada de smochini, cu 90 Ron dubla. Masa de seara o vom lua la o terasa cocheta cu vedere spre plaja din golf, privind printre sticlele de Zagorka si paharele de Burgas Muskat, luna ce se oglindeste in mare... Traseul este urmatorul: Ploiesti-Bucuresti- Giurgiu-Ruse-Silistra-Dobrici-Balcic-Topola. Plecarea sambata, ora 9.00, de la OMV-ul de la 1 Decembrie. Pana acum suntem 2 motoare, eu si cu Magarusul Marius. » Post actualizat in 26 Aug 2014 18:48Cateva imagini sugestive Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 si tu imi zgandari retina... uf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat August 26, 2014 Autor Share Postat August 26, 2014 Nu ti-o zgandar. Cu TDM-ul faci fatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 Poate si eu ( 75%) ,,,,, poate vede si vulpoiu care a cam disparut . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat August 28, 2014 Autor Share Postat August 28, 2014 Vulpoiu' e in carantina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Sa ma pupati ca m-am dat la fund(uri). maine vreunul invarte roata ? daca da..aveti nr meu de tel, eu decolez dimineata. varaderoooooooooo.deci nu ma alergati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat August 29, 2014 Autor Share Postat August 29, 2014 (editat) Da, la locul stabilit, destinatia anuntata... Deci vine vulpoiul, in loc de Careu de Asi, o sa avem o Quinta Royala ! P.S. Daca alergi in stilul ala, mi-e ca o sa fim o Quinta Sparta.... Editat August 29, 2014 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 (editat) Vine vine,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,cred ca o sa fie cam jumulit / tabacit,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,sa speram ca nu o sa ramna iar fara benzina sa se apuce sa suga iar de prin rezervoare . Editat August 29, 2014 de vik55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 30, 2014 Share Postat August 30, 2014 deal. eu ma opresc inainte de topola dar tot zoana aia e deci , ajung pe la 8:30 ..9.. via ruse - silistra - etc. pauza de banuti in silistra balcik..si..destinatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat August 31, 2014 Autor Share Postat August 31, 2014 Toata lumea a ajuns cu bine ? Placuta plimbarea prin judetele Dristor si Caliacra. La mai mare! P.S. Intalnit vulpoiul si la dus, si la intors. langa Topola era un "shooting zone", dar vulpoiul e bine-mersi, nici jumulit, nici tabacit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 ,,,,,,,,dar vulpoiul e bine-mersi, nici jumulit, nici tabacit. ,,,,,,,, intre timp s-a mai pocait s-a mai cait a jurat ca nu va mai musca din mana care la hranit GSA-ul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Septembrie 1, 2014 Autor Share Postat Septembrie 1, 2014 (editat) Si un filmulet de pe faleza: » Post actualizat in 04 Sep 2014 17:51Cateva poze si de la Doru Editat Septembrie 1, 2014 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 la mai multe ,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Septembrie 7, 2014 Autor Share Postat Septembrie 7, 2014 Merci.. vor mai fi. Hai in Grecia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate