foxbat Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 asa , ca informare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 (editat) Bai... mai termina cu provocarile!!! Mai bine hai in Corfu sau Lefkada. Editat Septembrie 4, 2014 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 4, 2014 Autor Share Postat Septembrie 4, 2014 de abia m am intors. am niscai km anul asta:) acum vreau Bg, bere buna, condtii super, trafic misto, bulgaroaice secsi si preturi beton si sa nu ma alerge politia ( nu au cu ce..) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 Aha.... vii fara remorca? Daca esti cuminte, poate te insotesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 4, 2014 Autor Share Postat Septembrie 4, 2014 done cu placere, sa nu ma alergi insa te rog ca nu merg asa ca voi..in forta. berea o dau eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 Stiu, stiu... tocmai de aia ziceam. Promit sa nu merg tare.... daca si tu promiti ca nu te iei de bulgaroaice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 5, 2014 Autor Share Postat Septembrie 5, 2014 bine , promit ca (nu) ma iau. dar poate se iau ele am o cazare ..tutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 si sa nu ma alerge politia ( nu au cu ce..) ,,,,,,,,,tu chiar nu ai vazut cum arata o vulpe jumulita de un DOBERMAN negru asa vrei sa ajungi si tu pana la urma ,,,,,,, acum vreau Bg, bere buna, condtii super, trafic misto, bulgaroaice secsi si preturi beton ,,,,,,,mai usor cu berea unele locati mai au nevoie de mobilier . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate