snakehaidu Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Salut! La un cr de 125 am o problema in sensul ca imi da apa afara pe la pompa de apa, iar cand se opreste si ma uit la apa in radiator se vad elementii ceea ce nu cred ca este normal. Astept pareri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Trebe chestia asta: water pump seal. Presetupa pe romaneste. Ia-ti si semeringul de ulei care vine pe pompa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snakehaidu Postat Septembrie 5, 2014 Autor Share Postat Septembrie 5, 2014 despre asta este vorba? nu-mi dau seama. http://www.motobikeshop.eu/ro/kit-reparatie-pompa-apa-honda-cr125-87-5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Despre aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate