Sari la conținut

Inchidere sezon enduro Voineasa-luna octombrie -proiect


atillas
 Share

Postări Recomandate

Se da urmatoarea tema de gandire:

 

Free Bike Team va propune sa ne intalnim in Voineasa si sa facem o inchidere de sezon.In functie de nr. de participanti,ne impartim in 2-3-4 grupe,profi,expert si hobby(hobby vor merge pe traseul de experti si vor folosi variante ocolitoare/forestiere).

 

Va trebui pentru prima zi sa aduceti benzina,noi o vom transporta in punctul de realimentare / pentru ziua 2 nu va fi cazul de realimentare,facem o bucla de 10 - 20 km.

 

Nu se va merge pe marcaje,vor fi cate 2-3 ghizi cu statii pentru fiecare grupa,daca trece o singura persoana se va merge fara probleme pe urmele acestuia.(oricum traseul nu permite variante)

 

Ne-am gandit pentru seara sa facem ceva tocan de oaie si fasole cu ciolan plus o feteasca regala de la cramele Iordache.

 

Locatia va fi pensiunea 3 Brazi,unde avem loc de povesti,foc de tabara,daca este prea frig carciuma are 60-80 de locuri,bineinteles Jumba,Francezul si Je ne vom exprima talentul artistic la chitari.

 

Cotizatia am stabilit-o la 100 de lei si include tricoul evenimentului / mancarea si bautura de sambata seara pana se termina.

Insotitorii(insotitoarele vor achita suma de 50 de lei daca doresc sa participe la cheful de seara)se va primi cate o bratara de platitor cu care veti avea acces

 

Data o sa o anuntam din timp daca sunt doritori,astept un mail de confirmare pe stefan.ene@kwesto.ro.(oricum luna octombrie-astept si aici propunerile voastre)

 

NU o sa fie cronometre,doar startul in vom respecta zilnic si anume orele 10.Daca suntem prea loviti,duminica ne dam de la 11.

 

Rog persoanele interesate sa imi trimita un mail scurt cu nume / marime tricou si categorie.

 

Accesul pe traseu fara bere la rucsac eventual afinata nu este recomandat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Fain, poate de data asta va iese. cea mai buna data ar fi 18-19 octombrie.

Pe 11-12 oct e Endurotopia Buzau si pe 25 octombrie face Stefan Bogdan o prieteneasca la Brasov. Ambele atrag mai ales rideri din Muntenia si Ardeal (la fel ca evenimentul vostru), astfel ca le-ar fi greu sa aleaga iar...

Dupa 1 noiembrie e deja riscant, ar putea sa ninga deja, mai ales ca e o zona aflata la altitudine (vezi cazul Ranca de anul trecut).

Cat despre mine, tot ce sper e sa ma repar pana atunci, ca sa pot veni la voi, mai devreme nicio sansa...

Ati muncit destul la traseul asta, ar fi pacat sa nu il valorificati sau sa n-aveti destui rideri la start. Asa ca BAFTA !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

17-19 octombrie ramane data intalnirii,cu specificatia ca o sa fie ceva premii si ca sa le acordam,vom face probe de mers incet cu obstacole duminica dimineata plus traseu pentru cine mai poate..


» Post actualizat in 13 Oct 2014 09:53

Va rog sa imi trimiteti mail pe stefan.ene@kwesto.ro, cei ce sunteti interesati sa participati la eveniment ca sa ne putem pregati ca atare.

Ne rezervam dreptul in functie de cata lume vine sa ne mutam cu tabara in satul Ciunget,langa Voineasa.Vrem in principiu sa fim toti cat mai aproape,sa nu fiti nevoiti sa mergeti pe jos sau cu masina dupa sprit..


» Post actualizat in 14 Oct 2014 07:50

Adunarea se va da la Ciungetu,pensiunea lui doctoru :Pensiunea Baciu drumul principal ce traverseaza satul Ciungetu,traseul pleaca pe un tziki tzaki direct din curtea pensiunii.

Donatia va fi in valoare de 50 de lei,bani din care vom plati ceva bautura si tricoul editiei.

 

Pentru rezervari(mai sunt cateva camere goale-100 lei cazarea pe noapte camera dubla cu baie proprie): Doru 0745127305 pentru intalnirea moto.Masa de seara festiva va costa 30 de lei. Aduceti benzina pentru 2 zile de dat(plinul in fiecare zi si inca 5 litri pentru realimentare sambata)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...