ionut pn Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 vara, cald, munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 Foarte fain. Bafta pe viitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata84 Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 Foarte tare videoclipul...la mai multe pe viitor off-imi poti spune te rog cu ce ai editat videoclipul...mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut pn Postat Octombrie 8, 2014 Autor Share Postat Octombrie 8, 2014 Aici o sa raspunda copilul. Eu sunt ala batran care cade des... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mitrea Andrei Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 Da, desigur Eu editez cu GoPro studio . Din cate stiu, merge cu filmari de la orice camera, nu numai de la GoPro Hero. Singura lui problema este ca trebuie sa face un convert la videoclipurile originale, altfel nu le poate prelucra, deci ai nevoie de ceva memorie. Am lasat si link-ul de download : http://shop.gopro.com/EMEA/softwareandapp/gopro-studio/GoPro-Studio.html#/gclid=CjwKEAjwwdOhBRCG0fPrlfO1gGUSJAC1FmHXBmON5U7st9UJUNRRlb2oylyWa3MM1PJWIqgWgeGXcBoCyZnw_wcB&start=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate