jordash Postat Octombrie 10, 2014 Share Postat Octombrie 10, 2014 Salutari!! Am tot cautat pe forum ,dar nu am gasit nimic despre Sfera....daca exista topic ,rog un moderator sa-l stearga pe acesta. Deci :exista posesori al acestui model? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Octombrie 10, 2014 Share Postat Octombrie 10, 2014 Am eu un piaggio quartz.Per ansamblu e cam acelasi scuter,doar ca e racit pe apa.Daca esti interesat,il vand cu 500 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordash Postat Octombrie 10, 2014 Autor Share Postat Octombrie 10, 2014 Nu vand si nu cumpar nimic....ma intereseaza schimb de experienta cu detinatori ai aceluiasi motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordash Postat Ianuarie 2, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2015 cam asa aratam acum , putin ciufuliti... » Post actualizat in 02 Jan 2015 19:36l-am achizitionat intreg , dar spart peste tot...avea joc in ghidon si vedeti in poze cauza , mai trebuie sa vad bucsele de la bascula sau cum ii zice ca si acolo are joc...in rest e ca nou ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordash Postat Martie 10, 2015 Autor Share Postat Martie 10, 2015 caut si eu asa ceva , cele doua mai mici sunt de pe motor ,( pe ele vine bascula ), iar cea mai mare este de la amortizor.. » Post actualizat in 10 Mar 2015 08:10... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate