biu Postat Noiembrie 21, 2014 Share Postat Noiembrie 21, 2014 Cea mai bună ofertă de Black Friday vine de la Motorcycle Support. Plăteşti 100 de lei în loc de 750 de lei şi primeşti găzduire pentru tot sezonul! Şi surprizele nu se opresc aici. Oferta hotelului moto de cinci stele Motorcycle Support include de asemenea şi: • Pază - 24/24 • Temperatură controlată• Întreținere baterie – încărcarea periodică a bateriei• Întreținere moto – spălare la intrare și ieșire din hotel• Husă – primești o husă de protecție pentru motocicleta ta• Platformă – beneficiezi de un support special de motocicletă• Vestiar – spatiu personal pentru depozitarea de accesorii si echipament moto• Supraveghere video – îți poți vedea motocicleta 24h/24 atât pe telefon cât și web Atenţie! Oferta este valabilă doar pe data de 21 Noiembrie şi include doar zece locuri. Grăbeşte-te! www.motorcycle-support.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Noiembrie 21, 2014 Share Postat Noiembrie 21, 2014 Recomand cu incredere. Am tinut mobra la ei pana mi-am amenajat garajul si am fost multumit de conditiile oferite. O sa mai apelez si pe viitor la serviciile lor daca va fi nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biu Postat Noiembrie 21, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2014 noi te asteptam la o bere oricand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Noiembrie 21, 2014 Share Postat Noiembrie 21, 2014 Merge si un vin fiert sau o tuiculita fiarta acu' de sezon dar nu ma dau indarat nici de la o bere . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate