Cosmin Gabriel Postat Noiembrie 29, 2014 Share Postat Noiembrie 29, 2014 Motocicleta ij jupiter in stare relativ buna. motorul nu este blocat. NU ARE ACTE! Am un contract de vanzare cumparare intre actualul propietar si vechiul proprietar. 500 RON ! ( negociabil doar pt posesori de ij ) Atasul nu mai are podea...momentan motocicleta nu este in posesia mea dar daca chiar o vrea cineva o pot lua 0769098160 Cosmin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Noiembrie 29, 2014 Share Postat Noiembrie 29, 2014 fier vechi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucatalin Postat Decembrie 7, 2014 Share Postat Decembrie 7, 2014 In ce localitate se află motocicleta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Decembrie 8, 2014 Share Postat Decembrie 8, 2014 Jupiter 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin Gabriel Postat Decembrie 10, 2014 Autor Share Postat Decembrie 10, 2014 In ce localitate se află motocicleta? bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian350cc Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 Sunt si eu interesat de un IJ tot cam la 500 lei,sunt din Ploiesti,exista vreunul prin preajma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lone wolf0 Postat Iunie 5, 2015 Share Postat Iunie 5, 2015 bucuresti Daca mai este fierul de vanzare pana iau salariu o sa il cumpar eu. Asta doar daca proprietaru este dispus sa scoata alte acte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate